over Margo en Inspireer

Jij bent, ik ben


Hoogsensitief en intuïtief

Margo

Als kind voelde ik me anders. Ik voelde me buiten de groep staan. Ik merkte veel op, voelde veel. Als kind ervoer ik dat ik vreemd werd gevonden en sloot daarom mijn gevoel af.

Ondanks dat ben ik gedurende mijn leven steeds meer gaan voelen, gaan erkennen wat ik voelde. Een boeiende reis, met vallen en opstaan.


Coach

In 2003 wist ik inmiddels wie ik in wezen was, een coach, begeleider. Inspireer ontstond. In de jaren erna, evolueerde ik geleidelijk aan van reïntegratie-coach naar HSP en burn-out coach en therapeut. Ik inspireerde hoogsensitieve mensen steeds meer te gaan vertrouwen op hun gevoel. 


HSP en burn-out coach en therapeut

Tot eind 2022 heb ik me gericht op hoogsensitieve mensen met een  burn-out, zowel mannen als vrouwen. Dat werk gaf me veel energie en voldoening.
Ik zette mijn sensitiviteit en intuïtie volledig in. Mijn werk werd steeds meer energetisch, dat was wat haast vanzelf ging, wat ik goed kon, wat ik leuk vond en wat me energie gaf. Vooral ook omdat het voor mijn cliënten heel goed werkte.


Lichtwerker

Nu leef ik voornamelijk intuitief, leef de kracht van de liefdevolle energie die ik ben. Ik wil graag mijn liefdevolle energie delen en vermenigvuldigen. 

Ik sta open voor contact met met andere hoogsensitieve mensen, leg verbinding  om samen te spelen met onze energieën, en om met onze liefde en licht de wereld te verrijken.

Contact

Inspireer
Margo Vermolen
Hoge wal 95
5053AP GOIRLE regio Tilburg

margo@inspireer.nl
06 288 285 98